| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kris Płotka

Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: 08 Sty 2008 18:10 Temat postu: Plany na sezon 2008
|
|
|
Jakie macie plany wędkarskie na sezon 2008r. ?
U mnie to w planach jest zacząć karpiowanie ( o ile fundusze pozwolą na zakup potrzebnego sprzętu ), po za tym to znaleźć więcej czasu na wypady na ryby. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
drynda Administrator

Metoda: Spinning
|
Wysłany: 08 Sty 2008 21:27 Temat postu:
|
|
|
| Plany hmm... złowić pstrąga, złowić szczupaka >80, latem szwecja lub finlandia ( mam nadzieje ze sie uda ), moze pierwszy karpik również kto wie, no i więcej czasu nad wodą |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bogdan Barton Płotka

Metoda: spławik, morze
|
Wysłany: 26 Sty 2008 17:47 Temat postu: nowy sezon
|
|
|
| ja mam tez plany ale są zależne od pogody. Bo jako przewodnik wędkarski chciałbym żeby nie padało za często. Od tego sezonu zaczynam na dwóch jeziorach przygotowywac łowiska dla moich wędkarzy. także mam nadzieję że połamią kije na takich lecholach i innych rybach aż miło. mam już kilka łodzi ale jeszcze chcę dokupić żeby więcej osób mogło pływac i lowić na moich łowiskach. Na szczytnie dużym oczywiście z silnikiem i sondą. Mam zamiar też pobić zeszłoroczny rekor leszcza 6kg. (Nie mogę wstawić fotek bo ciągle niby są za duże). Był mniejszy od mojego rekordu krajowego ale nie daruję. No i żeby nie wiało tak często na bałtyku jak w zeszłym roku. Łamcie kije panowie i chwalcie się wynikami do zobaczenia nad wodą bodzio |
|
| Powrót do góry |
|
 |
drynda Administrator

Metoda: Spinning
|
Wysłany: 26 Sty 2008 18:42 Temat postu:
|
|
|
Witam serdecznie na forum, zmieniłem ustawienie pozwalające na dodanie zdjęć o maxymalnej rozdzielczości 1024x1024, post przenosze do tematu o planach na nowy sezon  _________________ Pozdrawiam
Krzysztof Mackiewicz
Wędkarstwo to mój sposób na oderwanie się od spraw codziennych, na wewnętrzne wyciszenie, na kontakt z naturą, sposób na życie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mateusz Płotka

Metoda: spławikowa
Ostrzeżenia: 1/5
|
Wysłany: 10 Lut 2008 00:27 Temat postu:
|
|
|
Ja mam plany na sezon 2008r ,moim celem sa szczupaki o wymiarach 70cm do 130cm _________________ szczupak ryba okon tez |
|
| Powrót do góry |
|
 |