|
Wszystkich odwiedzających zachęcamy do Rejestracji. Rejestracja jest w pełni darmowa!. Dla aktywnych użytkowników upominki wędkarskie.
|
|
|
| Współpraca |
| Miło jest nam poinformować iż nawiązaliśmy współpracę z serwisem wędkarskim narybach.pl. Zachęcamy wszystkich użytkowników forum do odwiedzania tego serwisu. |
 |
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
solo234 Płotka

Metoda: spławik - łódka
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: 29 Sty 2008 12:36 Temat postu: Wioska Wędkarska
|
|
|
Dzień dobry,Witam
Wędkarze jeziorowi a także sympatycy wędkowania i nie tylko....
Projekt pt:
WIOSKA WĘDKARSKA - domy całoroczne nad jeziorem,katamaran - i nie tylko...
http://www.wioskawedkarska.ecom.com.pl
to dobrze rokujące przedsięwzięcie.
Z wędkarskim pozdrowieniem
Zbigniew - LUXOR _________________ Zbigniew - LUXOR |
|
| Powrót do góry |
|
 |
drynda Administrator

Metoda: Spinning
|
Wysłany: 29 Sty 2008 17:26 Temat postu:
|
|
|
Projekt bardzo ciekawy, tylko dość mało informacji, i prezentacja dosyć słabo wykonana, trochę więcej informacji mogłoby się znaleźć na stronie
Oj co ja bym dał za domek nad rybnym jeziorem w tak pięknej okolicy  _________________ Pozdrawiam
Krzysztof Mackiewicz
Wędkarstwo to mój sposób na oderwanie się od spraw codziennych, na wewnętrzne wyciszenie, na kontakt z naturą, sposób na życie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
solo234 Płotka

Metoda: spławik - łódka
|
Wysłany: 30 Sty 2008 20:15 Temat postu: WIOSKA WĘDKARSKA...
|
|
|
Witam serdecznie,
Dziękuję za komentarz,który z jednej strony dotyczy meritum czyli samego projektu i tu dzięki za przychylną opinię,natomiast co do samej prezentacji w internecie mam zdanie odmienne.
Wykorzystuję internet do przedstawienia, wzbudzenia zainteresowania moim projektem poprzez zamieszczenie ogłoszenia w formie raczej tabloidu, a nie profesjonalnej internetowej strony wędkarskiej.
Jestem zdania, że osoby poważnie zainteresowane przystąpieniem do projektu znajdą sposób aby uzyskać dodatkowe informacje o tym przedsięwzięciu w odpowiednim czasie i miejscu, których z powodów oczywistych nie ma w mojej prezentacji internetowej,za co przepraszam.
Mam nadzieję,że wyobraźnia wędkarska w połączeniu z dokładnym przestudiowaniem głównego ogłoszenia [strony], jak i dwóch
tzw. pod-stron pozwoli zainteresowanym na podjęcie decyzji - a i moja skromna osoba jako autora projektu może być tu pomocna.
Pytanie, cytuję;
"Oj co ja bym dał za domek nad rybnym jeziorem w tak pięknej okolicy"
oczekuje na odpowiedź...a ja trochę podpowiem "MARZENIA SĄ OTULINĄ RZECZYWISTOŚCI"
ZAPRASZAM do współpracy
Z wędkarskim pozdrowieniem
Zbigniew - LUXOR _________________ Zbigniew - LUXOR |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|