Wędkarstwo, Forum wędkarskie, Wędkarstwo w sieci

Wszystkich odwiedzających zachęcamy do Rejestracji. Rejestracja jest w pełni darmowa!.
Dla aktywnych użytkowników upominki wędkarskie.
Google

Współpraca
Miło jest nam poinformować iż nawiązaliśmy współpracę z serwisem wędkarskim narybach.pl. Zachęcamy wszystkich użytkowników forum do odwiedzania tego serwisu.
Kurtka zimowa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.wedka.net Strona Główna -> Odzież
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
drynda
Administrator
Administrator

Metoda: Spinning
Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: 05 Gru 2007 15:20    Temat postu: Kurtka zimowa
Odpowiedz z cytatem

Witam, zbliża się sezon zimowy a, że mam zamiar pochodzić za kropkami mam do was prośbę otóż szukam wygodnej, ciepłej, w miarę oddychającej kurtki na wyprawy pstrągowe ( czasami również wędkowanie pod lodowe ), jeśli chodzi o kwotę jaką mogę przeznaczyć to hmm...... z umiarem, 100zł 200zł 300zł jeśli naprawdę będzie warto mogę przeznaczyć troszkę więcej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
olekz
Płotka
Płotka

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: 20 Lut 2008 13:44    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Może zobacz Diverse Evolution ... co prawda ta kurtka chyba najbardziej nadaje się na narty, ale na wyprawy pstrągowe też by się raczej nadała i cena nie jest wcale zbyt wygórowana wg mnie.

Pozdrawiam
Olek
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.wedka.net Strona Główna -> Odzież Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: