| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
rybak3 Płotka

Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: 01 Lut 2008 01:42 Temat postu: polowy na dorsza - darłowo darłowek
|
|
|
Witam
Szukam osob chetnych na wyprawe na dorsza do darlowo znalezlem fajna łódke i miejsce do spania teraz szukam jakiejsc grupy zorganizowanej do ktorej moglbym sie dołączyć gdyż niestety nikt ze znajomych nie podziela mojego hobby a wiec jesli jest jakas grupa osob ktora szuka 1 osoby chetnie sie dołacze
A oto co znalazłem
www.wedkarstwomorskie-darlowo.pl
Slyszalem ze chlopaki dopiero zaczynaja i barzo sie starają a do tego byly niezłe wyniki ostatniej wyprawy chopaki nawiezli rybki ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
drynda Administrator

Metoda: Spinning
|
Wysłany: 01 Lut 2008 16:36 Temat postu:
|
|
|
Chętnie bym się wybrał, tylko że sprzętu na dorsza jak na razie brak, trzeba by było się zaopatrzyć. Jakie terminy by Cię interesowały, ekipę myślę że by się skompletowało jakoś  _________________ Pozdrawiam
Krzysztof Mackiewicz
Wędkarstwo to mój sposób na oderwanie się od spraw codziennych, na wewnętrzne wyciszenie, na kontakt z naturą, sposób na życie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rybak3 Płotka

|
Wysłany: 03 Lut 2008 22:15 Temat postu:
|
|
|
No nie wiem jesli bylaby od ciebie jakas wieksza ekipa to jakos bym sie dostosowal a co do sprzetu to rozmawialem juz z tym panem i miby maja i mozna za drobna oplata pozyczyc a do tego pomagaja w polowach niby fajnie sie zapowiada
pozdro |
|
| Powrót do góry |
|
 |