Wędkarstwo, Forum wędkarskie, Wędkarstwo w sieci

Wszystkich odwiedzających zachęcamy do Rejestracji. Rejestracja jest w pełni darmowa!.
Dla aktywnych użytkowników upominki wędkarskie.
Google

Współpraca
Miło jest nam poinformować iż nawiązaliśmy współpracę z serwisem wędkarskim narybach.pl. Zachęcamy wszystkich użytkowników forum do odwiedzania tego serwisu.
Wybiore się na ryby z kims z dolnego pomorza

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.wedka.net Strona Główna -> Umawialnia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
drynda
Administrator
Administrator

Metoda: Spinning
Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: 05 Gru 2007 15:13    Temat postu: Wybiore się na ryby z kims z dolnego pomorza
Odpowiedz z cytatem

Chętnie wybiorę się z kimś na ryby w obrębie dolnego pomorza, najchętniej pospiningować nad jakieś jeziorko.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Bogdan Barton
Płotka
Płotka

Metoda: spławik, morze

PostWysłany: 26 Sty 2008 17:56    Temat postu: okonie
Odpowiedz z cytatem

nie trzeba daleko jeździć naprawde. Na Szczytnie dużym wiosna łowiliśmy z wędkarzami z Łodzi takie garbusy aż miło. Fakt że było to na przełomie kwietnia i maja, ale jako przewodnik mam wczesniejsze zezwolenia do połowu z lodki z wędkarzami. Dwa, trzy tygodnie po tarle okonie siedzą pod brzegami, trzcinami, wyspami i tłuką drobnicę aż huczy. Łowiliśmy na duże szczupakowe ripery i waliły garbusy już za drógim obrotem korbki. Nie jest to dlugi okres ale co roku warto się poświęcić. Potem lepisj biorą na żywca. Nie jestem spinnigistą aleto mi się podoba. I tu też sie sprawdził mój dip nawet na drapiezniki.
Powrót do góry
drynda
Administrator
Administrator

Metoda: Spinning

PostWysłany: 26 Sty 2008 18:54    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Szczerze mówiąc na szczytnie dużym łowiłem tylko raz w życiu mimo niewielkiej odległości, pewnie z tego powodu że zbytnio nie ma z kim się wybrać, niestety samochodu nie posiadam a nasza komunikacja pks w weekendy niezbyt jest rozwinięta w tych kierunkach :/, ale mam nadzieję że w tym roku pobędę nad tą wodą.

Wędkarstwo to mój sposób na oderwanie się od spraw codziennych, na wewnętrzne wyciszenie, na kontakt z naturą, sposób na życie...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.wedka.net Strona Główna -> Umawialnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: