| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
drynda Administrator

Metoda: Spinning
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: 05 Gru 2007 15:26 Temat postu: Gdzie na dorsze
|
|
|
Nowy rok się zbliża a w związku z tym nowe postanowienia a w nich wyjazd na kuter połowić dorsze , byłbym wdzięczny za każde informacje na temat szyprów, kutrów i innych jednostek pływających po naszym morzu za dorszem , piszcie również co zabrać ze sobą, jakie pilkery itp. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rybak3 Płotka

|
Wysłany: 01 Lut 2008 01:41 Temat postu:
|
|
|
Witam
ja znalezlem oferte
www.wedkarstwomorskie-darlowo.pl
pytalem troszke o nich no i fajnie sie zapowiada podobno niezlesie z nimi plywa to znaczy sa wyniki )) a zaloga bardzo pomocna co do ceny to biora 120zl chyba norma ale przy grupie zorganizowanej da sie utarogowac )
Pozdrawiam jak sie Pan wybieral prosze dac znac to i ja moze sie doczepie pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
drynda Administrator

Metoda: Spinning
|
Wysłany: 01 Lut 2008 16:38 Temat postu:
|
|
|
Na stronie mają, że 100 zł ale to nie wielka różnica , temat kontynuujmy w dziale umawialnia. Żaden Pan na ty proszę na ty  _________________ Pozdrawiam
Krzysztof Mackiewicz
Wędkarstwo to mój sposób na oderwanie się od spraw codziennych, na wewnętrzne wyciszenie, na kontakt z naturą, sposób na życie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rybak3 Płotka

|
Wysłany: 03 Lut 2008 22:04 Temat postu:
|
|
|
| drynda napisał: | Na stronie mają, że 100 zł ale to nie wielka różnica , temat kontynuujmy w dziale umawialnia. Żaden Pan na ty proszę na ty  |
Hej
a mozesz podac link do tego 2 tematu bo nierozganiety chyba troszke jestem ;(
a mialbys wiecej osob bo ja niestety sam ?!?! |
|
| Powrót do góry |
|
 |