Wędkarstwo, Forum wędkarskie, Wędkarstwo w sieci

Wszystkich odwiedzających zachęcamy do Rejestracji. Rejestracja jest w pełni darmowa!.
Dla aktywnych użytkowników upominki wędkarskie.
Google

Współpraca
Miło jest nam poinformować iż nawiązaliśmy współpracę z serwisem wędkarskim narybach.pl. Zachęcamy wszystkich użytkowników forum do odwiedzania tego serwisu.
Z czym na dorsze?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.wedka.net Strona Główna -> Wędkarstwo morskie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Janusz Kapela
Płotka
Płotka

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: 05 Maj 2008 16:00    Temat postu: Z czym na dorsze?
Odpowiedz z cytatem

Mam mały problem, jestem z Polski południowej - od miesiąca szukam końcówki szczytowej rolkowej do "dorszówki" 6 mm. Wyobraźcie sobie, że mało który sprzedawca w swojej ofercie posiada wogóle taką końcówkę a zamówienia według Jaxona trzeba robić z miesięcznym wyprzedzeniem w centrali w Warszawie. Obłęd tego producenta polega na tym, że posiadając autoryzowaną sieć swoich sklepów do sprzedaży internetowej, nie interesuje się wogóle stanem rzeczywistym ofert - bo jeśli już znadzie się w ofercie taki towar - to w rzeczywistości sprzedający odpowiada że właściwie to go nie ma. Rzecz kosztuje grosze (17.50) - nie mniej jednak na całym Śląsku nie mogę kupić tego detalu.
Wychodzi na to, że sprzedawcy nie mają wyobrażenia o skali zainteresowania wędkarstwem morskim przez ślązaków - od wielu lat łowię w Bałtyku i wierzcie mi - co drugi wchodzący na pokład kutra to zapaleniec ze śląska lub polski środkowej.

Belony, ale i dorsze - zaczynają teraz "halsować" - a ja pozostaję bez szczytówki. Czy ktoś ma podobne spostrzeżenia - a może wiedzę gdzie w pobliżu Sosnowca uzupełnić sprzęt na morze.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.wedka.net Strona Główna -> Wędkarstwo morskie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: